18 Nisan 2024 Perşembe

0h1a0335 0h1a0244 0h1a0151 1 0h1a0411 0h1a0348 0h1a0440 0h1a0422 0h1a0381

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bombalı araçla yapılan terör saldırısında şehit olan Polis Memuru İsmail Mavitaş, Yahyalı İlçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı

 

Törene, şehidimizin ailesi ve yakınları, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bayram Özer, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş, katıldı.

Şehidimiz’in naaşı ilk olarak Yahyalı Yerköy mahallesinde bulunan baba ocağına getirilerek helallik alındı.

Yahyalı Cami Kebir’de İl Müftüsü Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimiz Mavitaş’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, Yahyalı Yerköy mahallesine götürülerek mahalle mezarlığında toprağa verildi. Saygı atışının ardından tabutunun üzerine örtülen, şehidin emaneti Türk Bayrağını Vali Süleyman Kamçı aile adına babası Cemal Mavitaş’a teslim etti. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke de şehidimizin fotoğrafını eşi Gülçiçek Mavitaş’a verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.