18 Nisan 2024 Perşembe

MEHMETÇİĞE DESTEK KERMESİNDE 15.550 TL TOPLANDI!

Suriye’de yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na destekler sürüyor. Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Barış Pınarı operasyonu yapan Mehmetçiğe destek amaçlı düzenlediği kermeste 15.550 TL yardım topladı.

Develi Ahmet İslamoğlu İmam Hatip Lisesi’nde Barış Pınarı Harekatı’ndaki Mehmetçiğe destek için yapılan kermeste toplanan 15 bin 550 TL, TSK Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı. Yatırılan paranın dekontu Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, Okul Müdürü Ekrem Alpay ve öğrencilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin’e takdim edildi. Ahmet İslamoğlu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Vefa Toprak ise öğrencilerin yazdığı mektubu İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin’e teslim etti. İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin öğrencilerin yazdığı mektupları askerlere dağıttı.

Açıklamalar da bulunan Okul Müdürü Ekrem Alpay, “Barış Pınarı Harekatı başladı. Biz harekatın başladığı ilk günden öğrencilerimizle beraber ordumuzun yanında olmak adına çeşitli faaliyetler yaptık. İlk gün derslerimize Fetih Suresi ile başladık daha sonra öğretmen arkadaşlarımızın, velilerimizin, okul aile birliğinin desteğiyle kermes organize ettik. Kermesten ettiğimiz geliri de Türk Silahlı Kuvvetlerini güçlendirme vakfına aktardık. Cephede savaşan askerlerimize muzafferiyetler diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağ salim memleketlerine dönerler. Biz bu manada onların yanında olduğumuzu göstermek onlara maddi ve manevi destek olma adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu organizasyonda emeği geçen velilerimize, öğrencilerimize ben teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

”BİZİM BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK EZANIMIZ DİNMEYECEK”

Türkçe Öğretmeni Vefa Toprak, “Barış Pınarı harekatında, kahramanca mücadele eden askerlerimize destek amacıyla öğrencilerimizle beraber bir mektup yazdık. Öğrencilerimizin yaşları küçük ama gönülleri çok büyük, milli duyguları had safhada, öğrencilerimiz çok güzel mektuplar yazdılar, çok içten milli duygularla yetişkincesine mektup yazdılar. Barışın öncüsü olan, dostlarına güven veren kahraman Türk Ordusuna Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için mücadele veren kahraman askerlerimize buradan selamlarımızı iletiyoruz. Tüm okul olarak, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber onların yanındayız. Allah onları muzaffer eylesin, zaferlerini daim eylesin biz biliyoruz ki son ocak, son ev kalana kadar bizim bayrağımız dalgalanacak, ezanımız dinmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber:  CENGİZHAN KOCA

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.