29 Mart 2024 Cuma

SEDAT KILINÇ, TURAN’DAKİ VATANDAŞLARA YARDIM ELİNİ UZATTI

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatan Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, Kayseri’nin Turan Köyü’ndeki vatandaşlara da yardım elini uzattı.

Korona virüsün gelmesi ve ramazan ayıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzanmaya devam ediyor. Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, Turan Köyü’nde yaşayan vatandaşlara yardım elini uzattı. Turan’da yaşayan, dar gelirli, çalışmayan, salgın sebebiyle iş yeri kapanan vatandaşlara 1966 Turan Spor Başkanı Murat Canıtez ile birlikte yardım elini uzattı. Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda 1966 Turan Spor Onursal Başkanı olan Sedat Kılınç’a yaptığı yardımlar için teşekkür eden 1966 Turan Spor Başkanı Murat Canıtez: “Bizim inancımızda sağ elin verdiğini sol el bilmez. Fakat Sedat Bey’in yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür etmek istedik. Turan’da yaşayan vatandaşlarımıza yardım elini uzattı. Tek tek gezerek vatandaşlarımıza iaşe paketi dağıttık. Aileleri ben ve yönetimdeki arkadaşlarım belirledi. Sedat Bey’de bizleri kırmadı. Allah razı olsun. Buradan bütün İslam Aleminin de Ramazan Bayramını kutluyorum. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.