29 Mart 2024 Cuma

ESKİ AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKAN YARDIMCISI HRİSTİYAN OLDU!

AKP eski Kayseri İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kum din değiştirdi ve Hristiyanlığı seçti.

Mehmet Akif Kum, “Yaptığım araştırmalar neticesinde bu kararı aldım. Bunları söylemek cesaret ister. Ben artık Hz. İsa’ya inanıyorum” dedi.

Kum, “Üniversite yıllarımdan beri din konusunda yaptığım araştırmalar neticesinde bir tercih yapıp Hıristiyan oldum. Bunda ne var? Ateistler kadar kötü değil ya, onlar hiçbir şeye inanmıyor. Tanıdığım ateist insanlar var, ateist olduklarını bile söyleyemiyorlar!” şeklinde konuştu.

MEHMET AKİF KUM KİMDİR?

Mehmet Akif Kum, NTV’de Gökay Otyam’ın hazırlayıp sunduğu ‘Ekonomi Notları’ isimli programda Anadolu’da Markalaşma Trendi konusunu ele alarak boy göstermişti. Mehmet Akif Kum’un ayrıca, Recep Mamur’un Sahibi olduğu, Doğan Havur’un da Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Kayseri Merkezli TV 1 isimli televizyon kanalında geçmişte “İşin İçinden” isimli bir programı da hazırlayıp sunduğu biliniyor. Mehmet Akif Kum, AK Parti Kayseri eski İl Başkan Yardımcılığı yaptı.

MEHMET AKİF KUM KİMDİR?

Akif Kum’un kendi internet sitesinde yer alan biyografisine göre hayat hikayesi şu şekilde;

İş hayatına üniversite yıllarımda başladı ve ilk ciddi iş tecrübesini Türk Hava Yollarında yer hizmetleri bölümünde edindi. Erciyes Üniversitesi Matematik Bölümü 2. Sınıf öğrenci iken ilk girişimi olan Mia Danışmanlık firmasını kurdu. Bu danışmanlık firması ile sektörün önde gelen eğitimcileri ile firmalara yönelik eğitim programları yapılmasını sağladı. Kayseri’de 1000 kişi kapasiteli salonlarda Yönetim-Liderlik Konferansları düzenledi.
Kişisel Gelişim ve yönetim alanlarında yayınlanmış iki kitabı oldu.
Bloomberg Businessweek isimli iş dergisinde iş hayatı ile ilgili yazıları yayınlanmaktadır.
Ticaret odaları ve sanayi odaları ile işbirliği yaparak iş hayatına yönelik iş forumları düzenlemiştir.
İşletmelere insan kaynakları ve yönetim alanında hizmetler vermektedir.
2012-2015 yılları arasında Tv1 ekranlarında, ‘‘İşin İçinden” isimli iş hayatı ve sektörler hakkında bir televizyon programını hazırladı ve sundu.
2012 Yılında TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi ve aynı yıl Kayseri Girişimciliği arttırma grubu başkanı oldu.
2013 yılında UN (Birleşmiş Milletler) Global Compat İş Ağ örgütü imzacı yatırımcısı oldu.
Türkiye’nin 8. Apple Reseller Store yatırımcısı olarak, Apple iş ortağı oldu. Apple Konsept Mağazasını Kayseri’de, Kayseripark isimli Avm’de açtı.
”Anatolian Trade Forum 2014 ” isimli iş forumunu düzenledi, bu programı dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirdi.
Markalaşma konusunda aralarında NTV’nin de olduğu kanallarda uzman konuk olarak ekrana çıkmaktadır.

“BEN ARTIK İSA’YA İNANIYORUM”

“Üniversite yıllarımdan beri din konusunda yaptığım araştırmalar neticesinde bir tercih yapıp Hristiyan oldum. Bunda ne var? Ateistler kadar kötü değil ya, onlar hiçbir şeye inanmıyor. Tanıdığım ateist insanlar var, ateist olduklarını bile söyleyemiyorlar! Bunları söylemek cesaret ister. Ben artık Hz. İsa’ya inanıyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.