29 Mart 2024 Cuma

Kızı 10 gündür kayıp olan anne canına kıydı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Ecem Balcı her yerde aranırken, annesi 41 yaşındaki Esra Ercömert, Kandıra’da denize atlayarak intihar etti.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, 10 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Ecem Balcı her yerde aranırken, annesi 41 yaşındaki Esra Ercömert, Kandıra’da denize atlayarak intihar etti. Esra Ercömert’in cesedinin bulunması için çalışma yapılıyor.

KANSERİ YENİ ATLATMIŞTI

BGölcük Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan Ecem Balcı, 10 gün önce evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ecem Balcı’nın ailesinin başvurusu üzerine polis arama çalışması başlattı. Bir yıl önce kanser tedavisi gören Ecem Balcı’nın sağlığına kavuşması ailesini mutlu ederken, kayıp olması ise üzüntü yarattı.

ANNESİ İSE KAYALIKLARDAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Ecem Balcı’nın eşinden boşanan annesi Esra Ercömert ise dün iddiaya göre Kandıra Kartalkayası mevkiinde denize atlayarak intihar etti. Esra Ercömert kayalıkların bulunduğu yere çantasını bırakırken, yazdığı notta herkesten hakkına helal etmesini istediği belirtildi.

CESEDİNİN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yaşadığı bulunalım nedeniyle intihar ettiği öğrenilen Esra Ercömert’in cesedinin bulunması için deniz ve havadan arama yapıldı. Helikopter ile havadan kontrolde bulunulurken, dalgıçlar ise denizde arama çalışması yaptı. Esra Ercömert’in yakınları sahilde üzüntü içerisinde çalışmaları takip etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.