Kamu-Sen Kayseri iftarda bir araya geldi
Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programında sendika yöneticileri ve davetliler bir araya geldi.
İl Temsilcisi Ramazan Sıdar, Kamu-Sen Kayseri ailesi olarak şube yönetimleriyle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
İftar programına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, MHP KAÇEP Kayseri İl Başkanı Nurten Yelkara, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behsat Önder, TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak, Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları ve STK temsilcileri katıldı.
Sıdar, programa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde Kamu-Sen’i Kayseri’de en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Bakmadan Geçme

