KOMUTAN DEDEBAĞI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kayseri'de İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Tuğgeneral Hakan Dedebağı için veda yemeği düzenlendi.Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, protokol üyeleri, Genel Komutanlığı emrine atanan İl Jandarma Komutanı Tuğgen

Kayseri’de İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanan Tuğgeneral Hakan Dedebağı için veda yemeği düzenlendi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, protokol üyeleri, Genel Komutanlığı emrine atanan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı ile Hisarcık Polisevinde düzenlenen veda programında bir araya geldi. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, 31 Temmuz 2025 tarihinde yayımlanan kararla Jandarma Genel Komutanlığı emrine atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Kayseri İl Jandarma Komutanlığı görevine ise Bingöl İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Yeşilyurt atandı.

KOMUTAN DEDEBAĞI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Hunat TV - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme