Özgür Özel CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı: Baba ocağına geri döneceğim
Mahkeme kararı sonrası CHP Genel Başkanlığı görevinden tedbiren uzaklaştırılan Özgür Özel, polis müdahalesinin ardından CHP Genel Merkezi'ni terk etti. Özel, 'Meclis'e yürüyeceğim' dedi.
CHP Genel Merkezi’nde mahkeme kararı doğrultusunda gerçekleştirilen tahliye süreci sırasında polis ekipleri binaya giriş yaptı. Emniyet güçleri, içeride ve bahçede bulunan partililere biber gazıyla müdahalede bulundu. Yaşanan gerginliğin ardından Özgür Özel, parti binasından ayrıldı.
Genel merkez önünde açıklama yapan Özel, “Herkes kendisine yakışanı yapıyor. Çok üzgünüm. Bu baba ocağından bir daha kimsenin elini uzatamayacağı şekilde geri gelmek üzere çıkıyorum” ifadelerini kullandı ve Meclis’e yürüyeceğini söyledi.