• Haberler
  • Siyaset
  • Destici: Bu sefer mutlaka kastı, kusuru olanlar bedelini ödeyecek

Destici: Bu sefer mutlaka kastı, kusuru olanlar bedelini ödeyecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetin yaşamını yitirdiği helikopter kazasına yönelik yürütülen soruşturmaya ilişkin, 'Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu sefer mutlaka ama mutlaka kastı, kusuru olanlar bedelini ödeyecek' dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetin, 25 Mart 2009 tarihinde yaşamını yitirdiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturmaya yönelik konuşan Destici, şunları söyledi:

“Bugün de görüyoruz ki davayı sulandırmaya, farklı yönlere çekmeye yönelik eylemde bulunan kişiler var. Bugünlerde de görüyoruz. Ne zaman ki bu mesele ciddi olarak kamuoyunun gündemine gelsin ve ciddi olarak esas şüpheler araştırılmaya ve aydınlatılmaya başlansın, bununla ilgili gözaltılar olsa, birileri çıkıyor, işi başka yerlere çekmeye çalışarak sulandırmaya çalışıyor. Şimdi özellikle dosyanın 12 Haziran'da Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gelmesi, bu soruşturma süreci olarak tarihi bir olaydır. Yeni bir süreçtir ve bu sürecin sonuçları mutlaka görülecektir.”

"FETÖ'nün karanlık izlerinin de araştırıldığı bir dosyadır"

“Bu dosya yalnızca geçmişte yaşanmış acı bir olayın değil, devletin kılcal damarlarına sızarak hakikati karartmaya çalışan FETÖ'nün karanlık izlerinin de araştırıldığı bir dosyadır. Yargı makamlarımız, hukukun çizdiği sınırlar içinde ve deliller ışığında maddi gerçeğe ulaşmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir. Şunu özellikle ifade etmek isterim, soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir kutsal yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmez. Bu soruşturmanın hangi ciddiyetle yapıldığı bizzat Adalet Bakanımız tarafından kamuoyuna net bir şekilde açıklanmıştır. Onun için hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu sefer mutlaka ama mutlaka kastı, kusuru olanlar bedelini ödeyecek."

Hunat TV - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme