Kayseri'de bir haftada 412 aranan şahıs yakalandı
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftalık çalışmalarında, 343 yılın üzerinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 412 aranan şahıs yakalandı. Operasyonlar kapsamında 113 kişi tutuklanırken, uyuşturucu, kaçakçılık, hırsızlık ve siber suçlarla mücadelede de çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün son bir haftada gerçekleştirdiği denetim ve operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan ve toplam 343 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 412 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 113'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Çalışmalar kapsamında 8 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, 23 şüpheli yakalandı ve 4'ü tutuklandı. Çalıntı otomobil, motosiklet ile yaklaşık 852 bin lira değerindeki malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Uyuşturucu operasyonlarında 276,85 gram narkotik madde ile çeşitli uyuşturucu haplar ele geçirilirken, 16 şüpheli tutuklandı. Kaçakçılık operasyonlarında ise binlerce makaron, kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.
Öte yandan ruhsatsız silahlara yönelik çalışmalarda 23 silah ve 69 fişek ele geçirilirken, siber suçlarla mücadelede yürütülen operasyonlarda 1 kişi tutuklandı, yasa dışı bahis ve çevrimiçi suçlarla ilgili onlarca hesap hakkında işlem başlatıldı.
Bakmadan Geçme