Kayserispor'un eski futbolcusu için sürpriz transfer iddiası
Bir dönem Kayserispor forması giyen Daniel Avramovski'nin yeni sezonda Muğlaspor'a transfer olmaya yakın olduğu öne sürüldü. Transferin gerçekleşmesi halinde Kuzey Makedonyalı futbolcu, Ege ekibinin tarihindeki ilk yabancı oyuncu olacak.
Sivasspor ile yollarını ayıran Daniel Avramovski'nin kariyerine hangi takımda devam edeceği merak edilirken, deneyimli futbolcu için Muğlaspor iddiası gündeme geldi. TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Muğlaspor'un, 31 yaşındaki orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı ileri sürüldü.
Yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor
Kayserispor ve Sivasspor'da Süper Lig tecrübesi yaşayan Avramovski'nin, düzenli forma giyebileceği bir takımda yeniden çıkış yakalamayı hedeflediği belirtiliyor. Taraflar arasında son detayların görüşüldüğü, resmi imzaların ise kısa süre içerisinde atılmasının beklendiği ifade edildi.
Muğlaspor tarihinde bir ilk
Transferin resmiyet kazanması halinde Muğlaspor, profesyonel liglerde mücadele ettiği süreçte ilk kez yabancı bir futbolcuyu kadrosuna katmış olacak. Bu yönüyle Avramovski, yalnızca yeni takımına transfer olmakla kalmayacak, kulüp tarihine de adını yazdıracak.
Kayserispor'da iz bırakmıştı
2021 yılında Kayserispor'a transfer olan Daniel Avramovski, sarı-kırmızılı formayla 30 resmi karşılaşmada görev yaptı. Düşük maliyetli transferiyle dikkat çeken Kuzey Makedonyalı futbolcu, daha sonra Sivasspor'a transfer olmuş ve geçtiğimiz sezon sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla sona erdirmişti.
Transfer haberini ilk olarak Trivelaspor duyururken, Muğlaspor cephesinden ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bakmadan Geçme