Turan Spor'dan büyük başarı
Kayseri'de düzenlenen 'Sokaklar Bizim 5x5 Gençlik Kupası'nda' mücadele eden Turan Spor, turnuvayı namağlup tamamlayarak şampiyonluk kupasını kazandı.
Turnuva boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Turan Spor, Kayseri etabında tüm rakiplerini geride bırakarak kupanın sahibi oldu. Bu sonuçla birlikte ekip, Türkiye finallerinde Kayseri’yi temsil etme hakkı kazandı.
Turan Spor Kulüp Başkanı Murat Canıtez şampiyonluk maçının ardından yaptığı açıklamada, gençler için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu iş gönül işi, birlik ve beraberlik işidir. Dayanışma içerisinde Turan Sporumuzu daha güçlü yarınlara taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Yönetimimiz, hocalarımız ve futbolcularımızla birlikte Turan Sporumuzu başarıdan başarıya ulaştırmak adına çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Ayrıca bu süreçte maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen; şehir içinden, şehir dışından ve köy halkımızdan kulübümüze katkı sunan tüm Turanlı büyüklerimize, hemşehrilerimize ve gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu büyük başarıda emeği geçen başta futbolcularımız olmak üzere; Süleyman Umcu hocamıza, Bülent Polat hocamıza, Onur Polat hocamıza ve Emrah Erdoğan hocamıza gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
