Kayseri'de kız meselesi yüzünden bıçakla yaralanan genç, esnafa sığındı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre 'kız meselesi' yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bacağından bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan şahıs çevredeki esnafa sığınırken, ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Edinilen bilgiye, ilçeye bağlı Tacettin Veli Mahallesi Özer Sokak’ta meydana gelen olayda, Y.B.D. (20) ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs arasında iddiaya göre ‘kız meselesi’ yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine Y.B.D. bacağından bıçakla yaralandı.
Y.B.D. çevredeki esnada sığınarak, yardım isterken ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından Y.B.D.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Ekipler, olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme
